Qui som?

7 i TRIA és una empresa educativa que començà la seva activitat l’any 1990, quan un equip de professionals del sector del lleure vam decidir engegar un projecte amb la intenció de donar un nou impuls a l’educació en el lleure infantil i juvenil. La nostra experiència i capacitat de treball ens ha permès d’oferir un ampli ventall de serveis adreçats a tota la comunitat educativa, d’una manera compromesa i eficient. Ens hem adaptat constantment tant a les noves necessitats i demandes de la societat com a les dels centres educatius, modulant i ampliant els projectes oferts, sense allunyar-nos, però, de l’objectiu inicial: intervenir educativament en el temps de lleure dels infants i joves.

Actualment l’equip de 7 i TRIA està format per més de 1.600 persones, entre personal d’oficina, monitors i monitores, responsables pedagògics i personal de cuina i càtering. Un equip de professionals implicats en el projecte d’empresa. Escoles, administracions i associacions de mares i pares de tot el territori català confien en nosaltres per a la gestió de més de 200 projectes educatius i serveis diversos. Ens adaptem a les necessitats i circumstàncies de les diverses tipologies de centre perquè cada escola és única i, per tant, cada projecte nostre és únic, aportant una resposta específica, idònia, a cada centre concret.

Després d’anys d’experiència i de treballar plegats amb els diferents agents educatius, extraiem set trets característics que conformen la base de la nostra intervenció educativa:

  • QUALITAT: equips i projectes qualificats. Amb mètodes rigorosos formem els professionals contínuament i sempre en revisió.
  • INNOVACIÓ: sempre creant, sempre al corrent de les darreres novetats, actualitzant tothora la formació dels nostres professionals. Atents a les tendències per facilitar als equips de treball, al professorat i a les famílies, l’assumpció de les seves responsabilitats.
  • EFICIÈNCIA: educativa, alimentària i de gestió. Optimitzant al màxim tots els recursos.
  • COMPROMÍS/RESPONSABILITAT: propers i sensibles. Complint tots els acords i normatives.
  • SOSTENIBILITAT: responsables amb el medi ambient. Treballant per als infants d’avui ho fem alhora per a les generacions futures.
  • DIVERSITAT/PLURALITAT: humanistes i inclusius. La persona com a protagonista i centre de l’acció a partir de les seves característiques i possibilitats.
  • HONESTEDAT: amb el tracte, amb les persones i amb els procediments. Transparents i sempre donant resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *